На Марго Роби не 100-відсотковий пеньюар, а скоріш напів/пенюар - напів/нічна сорочка.

Але хіба це важливо?

Пеньюар - це дуже важливий елемент жіночого домашнього одягу.

Гарний одяг і білизна - це жіноча слабкість! І особлива увага жінками приділяється сексуальним і спокусливим речам. Пеньюар саме така річ!

В Італії на стику 16-17-го століть з'явився практичний елемент гардеробу багатих світських дам, який мав вигляд накидки, що надівається вранці, щоб чепуритися, сидячи перед дзеркалом. Ця легка накидка з оксамиту, шовку і мережив мала назву "Рокетті" і її призначенням було прикриття плечей від величезної кількості пудри.

У 18 - му столітті французькі модниці перейменували рокетті в відому нам назву - пеньюар. Пеньюар 18-го століття став статусним елементом ранкового вбрання світських дам і іноді в ньому дами приймали гостей. Вважалося, що чоловікам, яких вони запрошували в будуар, будучи одягненими в пеньюар, виявлялася особлива честь.

Згодом пеньюар ставав більш домашнім одягом, їх стали шити з легких і тонких тканин, використовуючи мережива і вишивку і в ньому вже було не прийнято з'являтися перед сторонніми людьми.

Ранковий пеньюар Кейт Вінслет з к.ф. Титанік (1997)

У сучасному світі моди величезний вибір різноманітних моделей пеньюарів на будь-який смак. Довгі і елегантні для романтичного вечора, або мініатюрні, більш зухвалі і відкриті.

Виготовляються з різних тканин і фактур:

  • шовкові-ніжні, пестять шкіру;
  • атласні-хвилясті, що підкреслюють кожен вигин спокусливого жіночого тіла;
  • з м'якого мережива-розбурхують чоловічу уяву;
  • з повітряного шифону-прозорі і невагомі, як легкий подих вітру.

У нашому інтернет магазині SecretLove, представлений широкий вибір пеньюарів різних стилів і фасонів, а також різноманітної колірної гами, що дозволяють відійти від стандартних білого, червоного і чорного.

Тут представлені моделі синього, пурпурного, бежевого, рожевого та інших відтінків. Ви можете підібрати пеньюар з різних типів тканини від легких прозорих, до щільних і комбінованих. Вас приємно здивують не тільки асортимент але і доступні ціни.

Peignoir-це французький оригінал назви пеньюара. Але в різних країнах можливі інші назви. На американському Амазоні можно знайти пеньюарі по запиту Negligee.