Атласні халати


Купити атласний халат онлайн в інтернет магазині

Думаю кожна дівчина помічала, що в магазинах білизни маленький асортимент, та завищені ціни, тому вирішує, що купити атласний халат простіше і дешевше в інтернет магазині, але і тут не все так просто, переглянувши топові сайти з продажу атласних халатів, помічаєш що є багато дешевої продукції, простого крою, без будь-яких прикрас, або красиві халатики від відомих брендів за позахмарними цінами. Як тут не розгубитися?!

Атласні жіночі халати власного виробництва SecretLove (Україна)

Саме тому ми вирішили запустити у виробництво свою лінію красивих атласних халатів від торгової марки SecretLove середньої цінової категорії. Вивчивши попит, були створені:

  • короткі спокусливі халатики;
  • літні халати з атласу;
  • розкішні халати-кімоно з широким рукавом;
  • атласні комплекти домашнього одягу з халата і сорочки;
  • халати атласні для вагітних.

Ми відповідаємо за якість своєї продукції! Більшість халатів прикрашені високоякісним красивим мереживом шантільї, тренд 2017 року, must have в гардеробі будь-якої дівчини. Зважаючи на прохання наших покупців, ми пошили серію, як великих халатів XL-XXL розмірів, так і зовсім маленького розміру халат жіночий атласний – XS. Звернули увагу і на побажання до кольорової гами, і тепер кожна дівчина може купити жіночий атласний халат з мереживом кольору айворі, марсал, електрик, чорний, темно-синій, вишневий, сріблястий, кольору морської хвилі (смарагдовий), шоколад, волошковий, темний фрез, червоний. При виборі халату з атласу, уважно дивіться таблицю розмірів, хоч в пошитті і використовувалася стрейчева тканина, атлас погано тягнеться, а на тілі має лежати вільно.

Для замовлення атласних халатиків SecretLove (Україна) оптом зателефонуйте нашим менеджерам за телефонами: (063) 152-47-50, (096) 436-98-77. Дізнайтеся свою спеціальну ціну!

Атласні халатики - умови замовлення і доставки в Київ та інші міста України

Наш офіс знаходиться у Вінниці за адресою: Келецька, 51, оф. 403а, де можна забрати товар з понеділка по суботу за попередньою домовленістю з менеджерами. Щоб атласний халат купити з доставкою в Київ чи інші міста України скористайтесь меню «Кошик», або кнопкою «Купити в 1 Клік» для спрощеного замовлення, менеджер зв'яжеться з вами, уточнить усі деталі, відповість на всі питання. Зверніть увагу! Доставка здійснюється не тільки Новою Поштою! Якщо вам зручніше Укрпоштою, Ін-Таймом, Делівері – ми завжди підемо вам назустріч!